0
Pizza med tomat, mozzarella, Salame Cacciatore & rucola

Pizza med tomat, mozzarella, Salame Cacciatore & rucola

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Gourmet
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdejSkagenfood tomatsugosalame Cacciatorefrisk mozzarella
5 min.
Pizza del 1:

Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.

Forvarm ovnen til 250-275 grader.

Kom rucolaen i en skål, og skyl den i 2 hold koldt vand. 

Dræn vandet fra, og tør rucolaen, gerne i en salatslynge.

Pil skindet af pølsen, og skær den i tynde skiver på 1-2 mm.

Knug osten fri for væde, og del den i mindre (se video ovenover) stykker.

Pak pizzadejen forsigtigt ud med mel på hænderne – den skal ikke æltes sammen. (Brug 1 kugle dej pr. pizza).

Rul pizzadejen tyndt ud med en kagerull (se video ovenover)e til en diameter på ca 20-25 cm. Rul fra midten og ud!
(se Gorms video her på siden om, hvordan du gør).

Brug rigeligt mel, både over og under dejen – gerne grov semula durummel.

Børst overskydende mel af toppen af pizzabundene.

Fordel nu tomatsaucen i et tyndt lag på pizzaerne, og fordel derefter pølseskiverne sammen med skiver af mozzarella.

15 min.
Nu kan du lave pizzaerne på 2 måder:

A: Hvis du har en pizzabagesten og en pizzaspade:

Forvarm ovnen eller grillen og bagestenen på over og undervarme på fuld skrald til minimum 250-275 grader. Bag pizzaerne direkte på stenen i 5-8 min, til de er sprøde og lækre.

B: Hvis du laver dem på bageplader i ovn: 

Lav pizzaerne direkte på bagepapir, og kom dem på bageplader. Sæt pizzaerne ind i en 250 grader forvarmet ovn. Pizzaerne bages, til de er sprøde og lækre. Det tager omtrent 12-15 min.

25 min.
Anretning:

Kom lidt skyllet og tørret rucola over pizzaerne. Krydr med friskkværnet sort peber. Til sidst dryppes lidt god olivenolie og evt. lidt god balsamico på. Server det sidste rucola i en skål på siden.

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Salame Cacciatore er fremstillet af grisekød i regionen Parma i Italien. Pølsen som vi bruger er produceret af en familievirksomhed, som udelukkende fremstiller pølser af tungsvin af italiensk oprindelse. Skinkerne anvendes til Parma skinke. Salame Cacciatore er nok den mest kendte salame af dem alle i Italien.

Hvad med også at prøve?

Pizza Kassen

Her er huskokkens bud på den perfekte pizzakasse med alle ingredienser til 4 super lækre pizze – klar på 20 minutter! 100% økologisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?