Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.
Forvarm ovnen til 250-275 grader.
Kom rucolaen i en skål, og skyl den i 2 hold koldt vand.
Dræn vandet fra, og tør rucolaen, gerne i en salatslynge.
Pil skindet af pølsen, og skær den i tynde skiver på 1-2 mm.
Knug osten fri for væde, og del den i mindre (se video ovenover) stykker.
Pak pizzadejen forsigtigt ud med mel på hænderne – den skal ikke æltes sammen. (Brug 1 kugle dej pr. pizza).
Rul pizzadejen tyndt ud med en kagerull (se video ovenover)e til en diameter på ca 20-25 cm. Rul fra midten og ud!
(se Gorms video her på siden om, hvordan du gør).
Brug rigeligt mel, både over og under dejen – gerne grov semula durummel.
Børst overskydende mel af toppen af pizzabundene.
Fordel nu tomatsaucen i et tyndt lag på pizzaerne, og fordel derefter pølseskiverne sammen med skiver af mozzarella.
A: Hvis du har en pizzabagesten og en pizzaspade:
Forvarm ovnen eller grillen og bagestenen på over og undervarme på fuld skrald til minimum 250-275 grader. Bag pizzaerne direkte på stenen i 5-8 min, til de er sprøde og lækre.
B: Hvis du laver dem på bageplader i ovn:
Lav pizzaerne direkte på bagepapir, og kom dem på bageplader. Sæt pizzaerne ind i en 250 grader forvarmet ovn. Pizzaerne bages, til de er sprøde og lækre. Det tager omtrent 12-15 min.
Kom lidt skyllet og tørret rucola over pizzaerne. Krydr med friskkværnet sort peber. Til sidst dryppes lidt god olivenolie og evt. lidt god balsamico på. Server det sidste rucola i en skål på siden.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag.
Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.
Her er huskokkens bud på den perfekte pizzakasse med alle ingredienser til 4 super lækre pizze – klar på 20 minutter! 100% økologisk.
Kundekommentarer ()