
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd din ovn på 230 grader, varmluft. Hav gerne plader i ovnen, så de kan blive dame.
1. Rør en nem tomatsauce af 1 dåse tomat, 1 tsk. tørret oregano, lidt fint revet hvidløg, 2 spsk. olivenolie, salt, peber og et nip sukker. Blend den med en stavblender, hvis du vil.
2. Rul eller træk pizzadejene ud på et meldryset bord. Læg dem på bagepapir og smør dem med en smule tomatsauce. Top med brud af mozzarella.
3. Klem fars ud af pølsen og top pizzaerne med små rustikke kødboller.
4. Glid bagepapir over på varme plader og bag pizzaerne i den varme ovn i ca. 10-14 min. Alt efter ovn og tykkelse. Dejen skal være bagt oggylden og kødbollerne gennemtilberedte.
5. Skræl eller skrub gulerødderne og skræmmende dem i stave.
6. Skær kålen i grove stykker.
7. Top de varme pizzaer med revet parmesan og pynt med frisk oregano.
Servér straks med snackgrønt til.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kommentarer og forslag til opskriften