0
Pizza med ventreche, frisk mozzarella og kålsalat

Pizza med ventreche, frisk mozzarella og kålsalat

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Pizza er bare alitid en god ide :) Men også en god ide med en dejlig kålsalat til. Denne er inspireret af den man får i Sverige når man købe en pizza. Den er syrlig og sød og lækker. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
pizzadej - på surdejventrèchefrisk mozzarellatomatpassata
1 min.
Pizza

Tag dejen ud af køleskabet.
Tænd ovnen på 30 grader, eller så varmt som mulligt. Sæt gerne et par plader i ovnen. 

Rul dejene ud, brug evt. lidt mel på bordet. Læg dem på bagepapir. Skær ventreche i tern. Smør dejene med mosede tomater og krydr med salt, aber og lidt olivenolie. Top med brud af mozzarella og ventreche og glid gerne bagepapir med pizza på ovenpå en varm plade. Bag dem i 10-14 min., eller til de er gyldne og lækre.

hvidløgspidskåltørret oregano
10 min.
Salat

Snit imens spidskål fint. Rør en dressing af 3 spsk. lys eddike, 2 spsk. olivenolie og 1 spsk. sukker pr. spidskål. Smag til med lidt revet hvidløg og  oregano. 

Vend kål med dressingen og lad den trække indtil servering. 

rødløgrucola
20 min.
Topping og anretning

Skyl og afdryp rucola. Skær rødløg i tynde skiver. Top de varme pizzaer med rucola og rødløg og servér dem efterhånden som de er klar, sammen med kålsalat.

Bonusinfo

Vores pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Ventrèche er tørsaltet, lufttørret og modnet svinebryst krydret med peber. Det har en delikat, let saltet og pebret smag med en dyb bund af umami. I modsætning til fx dansk bacon er ventrèche ikke røget. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?