0
Pizza salami med mozzarella og salat
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
salame Cacciatorepizzadej - på surdejtomatpassatafrisk mozzarella
1 min.
Lav pizzaer

Tænd ovnen i god tid på 230-250 grader varmluft. Sæt gerne en pizzasten ind, hvis du har.

Skær tynde skiver af pølsen med en kniv. Dræn osten, og pluk den ud i bidder.

Rul dejen tyndt ud på et let melet bord, og fordel et par skefulde tomatsauce på dejen. Kom skiver af pølse, ost og et par dråber olivenolie ovenpå. Bag til pizzaen er gylden og gennembagt. Det tager 10-20 min. alt efter styrken på din ovn.

radiserkærnemælkmix salater
10 min.
Lav salaten

Mens pizzaen bager, kan du lave salaten. Snit radiserne i tynde skiver, og kom dem op i en skål sammen med de blandede salater. Lige inden servering vender du rundt med 1-2 spsk. kærnemælk pr. kuvert og et godt skud groftkværnet, sort peber.

20 min.
Anretning

Anret pizza ved bordet med salaten i små kuvertskåle. 

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

Salame Cacciatore er fremstillet af grisekød i regionen Parma i Italien. Pølsen som vi bruger er produceret af en familievirksomhed, som udelukkende fremstiller pølser af tungsvin af italiensk oprindelse. Skinkerne anvendes til Parma skinke. Salame Cacciatore er nok den mest kendte salame af dem alle i Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?