0
Plukkede kyllingelår i bagt selleri med rucola og stegt gnocchi

Plukkede kyllingelår i bagt selleri med rucola og stegt gnocchi

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
40 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kyllingelårknoldselleri
1 min.
Bag kyllingen og sellerien

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær sellerien i stykker på ca. 2x2 cm, og overfør dem til bradepanden. Læg kyllingelårene henover. Vend det hele godt med 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.

Bag det hele i ca. 25 min., indtil kyllingen har fået godt med farve og knoglen er fri fra kødet. Sellerien skal være helt mør.

æblecitron
10 min.
Forbered salaten

Skær æblet i tern, og overfør det til en stor skål sammen med revet citronskal.

gnocchi
15 min.
Steg gnocchi

Varm en pande op ved høj varme.

Steg gnocchi i 1/2 spsk. olivenolie i ca. 2 min. på hver side, indtil de får godt med farve på begge sider.

35 min.
Pil kødet

Pil kødet fra kyllingen, og overfør det til salaten sammen med selleriternene.

Smag til med salt, peber og citronsaft.

Lige før servering vendes rucolaen i.

40 min.
Anretning

Fordel gnocchi i tallerkener, og anret kyllingesalaten henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
517 kcal
Fedt:
27,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,8 g
Kulhydrat:
37,3 g
heraf sukkerarter:
11,3 g
Kostfibre:
6,8 g
Protein:
28 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?