Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær sellerien i stykker på ca. 2x2 cm, og overfør dem til bradepanden. Læg kyllingelårene henover. Vend det hele godt med 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt og peber.
Bag det hele i ca. 25 min., indtil kyllingen har fået godt med farve og knoglen er fri fra kødet. Sellerien skal være helt mør.
Skær æblet i tern, og overfør det til en stor skål sammen med revet citronskal.
Varm en pande op ved høj varme.
Steg gnocchi i 1/2 spsk. olivenolie i ca. 2 min. på hver side, indtil de får godt med farve på begge sider.
Pil kødet fra kyllingen, og overfør det til salaten sammen med selleriternene.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Lige før servering vendes rucolaen i.
Fordel gnocchi i tallerkener, og anret kyllingesalaten henover.
Kommentarer og forslag til opskriften