0
Pocheret kulmule med shivid polo sauce, bagte løg og kartofler

Pocheret kulmule med shivid polo sauce, bagte løg og kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartoflerrødløg
1 min.
Bag kartofler og løg

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.

Skær kartoflerne i store, grove tern, og skær løgene i halve. Vend begge dele med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bred dem ud på en bageplade, og bag i 20-25 min., til begge dele er møre og har taget farve i kanterne.

Sæt samtidig en stor grydefuld vand over at koge, som hvis du skulle koge pasta. Mindst 1 liter pr. kuvert. Husk et godt skud salt.

creme fraiche 38%citron
5 min.
Forbered saucen

Kom creme fraichen op i en kasserolle sammen med krydderblandingen. Giv det et opkog, og lad det simre 1-2 min., så creme fraichen tykner let. Riv citronen fint ned i saucen.

Skær æblet i helt små tern.

kulmulefilet uden skind
15 min.
Pocher fisken

Skær fisken i kuvertstykker. Når vandet bulderkoger, lægger du fisken forsigtigt i gryden, slukker gryden og lægger låg på. Lad så fisken trække i vandet i 10-15 min.

30 min.
Anretning

Anret kartofler og løg på en tallerken. Tag fisken forsigtigt op af gryden og dryp den godt af. Anret den ved siden af grøntsagerne. Giv saucen et sidste opkog, tilsæt æbleternene, og kom saucen ud over fisken. 

Velbekomme!

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • 50% tørret dild
  • 25% løgpulver
  • 24,5% hvidløgspulver
  • 0,5% safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?