0
Pocheret rødspætte med shivid polo sauce, bagte løg og kartofler

Pocheret rødspætte med shivid polo sauce, bagte løg og kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kartoflerrødløg
1 min.
Bag kartofler og løg

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skær kartoflerne i store, grove tern, og skær løgene i halve. Vend begge dele med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber. Bred kartofler og løg ud på en bageplade, og bag i 20-25 min., til de er møre, og har taget farve i kanterne.

Sæt en stor grydefuld vand over at koge, som hvis du skulle koge pasta. Mindst 1 liter pr. kuvert. Husk et godt skud salt.

creme fraiche 38%shivid polocitronrødt æble
5 min.
Forbered saucen

Kom creme fraiche op i en kasserolle sammen med krydderblandingen. Giv det et opkog, og lad det simre i 1-2 min., så creme fraichen tykner let. Riv citronen fint ned i saucen.

Skær æblet i helt små tern.

rødspættefilet
15 min.
Pochér fisken

Når vandet bulderkoger, lægger du fiskestykkerne forsigtigt i gryden, slukker gryden, lægger låg på, og lader fisken trække i vandet i 10-15 min.

30 min.
Anretning

Anret kartofler og løg på en tallerken. Tag fisken forsigtigt op af gryden, dryp den godt af, og anret den ved siden af grøntsagerne. Giv saucen et sidste opkog, tilsæt æbleternene til saucen, og kom den ud over fisken.

Bonusinfo

Shivid polo krydderimix indeholder:

  • 50% tørret dild
  • 25% løgpulver
  • 24,5% hvidløgspulver
  • 0,5% safran

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?