Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft, og dæk en bradepande med bagepapir.
Skær squashen, løgene og tomaterne i mundrette stykker, spred det ud på bagepladen, og vend med 1/2 spsk olie pr. pers., salt og peber.
Bag grøntsagerne i ca. 15 min., indtil de har fået lidt farve, og er blevet møre.
Kom kernerne i et ildfast fad, og rist dem i ovnen i ca. 5 min. ved jævnlig omrøring, indtil de er gyldne i overfladen.
Hak dilden groft.
Hæld vand i en pande, indtil det lige dækker bunden, og krydr vandet godt med salt.
Når vandet i panden koger, skrues der lidt ned, så det kun lige simrer.
Læg fisken på panden med skindsiden opad, og lad den pochere i ca. 4-5 min., indtil den begynder at flage, og man nemt kan pille skindet af fisken.
Overfør fisken til et fad.
Varm en pande op ved høj varme, og steg gnocchierne i 1 tsk. olie pr. pers. i ca. 2 min. på to sider, indtil gnocchierne får godt med farve, og er gennemstegte.
Krydr godt med salt og peber.
Fordel fisken i dybe tallerkener, og anret de bagte grøntsager og gnocchierne henover. Top med pinjekerner og hakket dild.
Kommentarer og forslag til opskriften