0

Pocheret torsk med grillet peber, basilikum og spinat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Peberfrugter: Halver peberfrugterne og rens dem for stok og kerner. Læg dem på en bageplade med skindsiden opad og smør dem med et helt tyndt lag olie. Sæt dem under ovngrillen til skindet begynder at boble op og blive sort. Læg peberfrugterne i en skål, dæk til med film og lad dem trække 10 min. - herefter trækkes skindet nemt af. Skær kødet i strimler og vend det forsigtigt med kapers, strimlede basilikumblade, lidt olie, salt og peber. Smag til og sæt det på køl indtil servering.

Fisk: Skær fileterne i portionsstykker og læg dem i en lille lav bradepande. Krydr med salt og peber og hæld vin og fond ved. Dæk til med folie og pocher fisken i ovnen ved 230 grader i ca. 15 min. til den er mør. Tag fisken op af væden lige inden servering.

Spinat: Skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Snit hvidløgene i helt tynde skiver og sauter dem i smørret uden de tager farve. Kom spinaten ved, krydr med salt og peber og lad det sautere til spinaten er faldet sammen og væden næsten kogt væk.

Server med små nye kogte kartofler, en klat koldt smør og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften