Sæt en kasserolle med letsaltet vand over at koge. Skræl eller skrub kartoflerne.
Kom kartoflerne i vandet, og vær opmærksom på, at vandet kun lige netop skal op at simre. Kog kartoflerne i ca. 10 min., til de er møre. Sluk for blusset, og lad kartoflerne hvile i vandet 5 min. længere, før du hælder vandet fra.
Hæld creme frisken i en skål, og tilsæt paprika og hakkede kapers.
Smag til med salt og peber.
Skær kålen i mundrette stykker, og hak dilden groft.
Sæt en pande over på høj varme. Når den er rygende varm, steges kålen i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min., indtil den har fået godt med farve, og er blevet mør. Man kan med fordel stege kålen over flere omgange, hvis man laver mad til flere. Vend kålen med dild, lidt eddike, salt og peber lige før servering.
Hæld vand i en pande, indtil det lige dækker bunden. Krydr vandet godt med salt.
Når vandet i panden koger, skrues der lidt ned, så det kun lige simrer. Læg fisken på panden, og lad den pochere i ca. 2 min.
Servér fisken med kål, kartofler og sovs.
Kundekommentarer ()