0
Pølser basquaise med oliven, majroer og persille

Pølser basquaise med oliven, majroer og persille

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
Chorizo picantesorte  bønnerløgbasquaise krydderitomatpuré
1 min.
Basquaise

Start med at skrælle løgen,e og skær dem i strimler.

Skær pølsen i mundrette bidder.

Sæt en stor gryde over ved mellem varme, og steg først pølserne i 2-3 min. Tag pølserne op igen, tilsæt et godt skud olivenolie, og sauter løgene i 1-2 min. Tilsæt tomatpuré og krydderblanding, og sauter videre under omrøring. 

Tilsæt de drænede bønner til gryden sammen med pølserne og ca. 1/2 dl vand pr. kuvert. Lad det hele simre stille og roligt under låg i ca. 10 min.

majroercitronbredbladet persilleGrønne Nocellara oliven, uden sten
10 min.
Majroer

Skræl majroerne, og skær dem i små tern.

Hak persillen fint, både blade og stilke. Hak oliven groft.

Vend majroer, persille og oliven sammen i en skål sammen med lidt olivenolie og godt med fintrevet citronskræl og citronsaft.

30 min.
Anretning

Smag basquaise'n til med salt og friskværnet sort peber, og anret den i dybe tallerkener med salaten ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag. 

Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.

Bonusinfo

Basquaise krydderi indeholder:

35% paprikaflager, 30% sød paprika, 25% gurkemeje 5% orangeskal, 4% piment d’espelette, 1% safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?