0
Pølser i romescosauce med bønner og sprødt grønt

Pølser i romescosauce med bønner og sprødt grønt

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
romesco sovshvide bønnergrillpølse fra slagtergaarden
1 min.
Pølser

Start med at sætte en gryde over ved mellem varme, og tilsæt et skud olivenolie.

Steg pølserne ca. 2 min. på hver side, og tilsæt så romescosauce og drænede bønner til gryden. Lad retten simre i 10 min. stille og roligt under låg.

icebergrødt æblesquash
10 min.
Grønt

Skyl squash, æble og salat.

Skær æble og squash i tern, og salaten i tynde både.

20 min.
Anretning

Anret pølser og bønner i en dyb tallerken med salaten ved siden af. Slut af med at komme lidt yoghurt over salaten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?