0
Kotelet med bulgur, stegt blomkål og rosiner
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
bulgurblomkål i buketterras el hanout
1 min.
Bulgur

Tænd ovnen i god tid - på 220 grader varmluft.

Sæt bulguren over at koge i rigeligt vand med et skud salt. ca. 15 min.

Læg blomkålsbuketterne ud på en bageplade, dryp med lidt olivenolie og krydderblandningen. Bag buketterne i ca. 15 min.

kotelet
5 min.
Kotelet

Steg koteletten på en pande i en smule olie. ca. 2-3 min på hver side. Krydr med salt og peber

yoghurt naturelbabyspinatrosiner
20 min.
Anretning

Vend bulgur med rosiner, et par dråber olivenolie og spinaten. Smag til med salt.

Anret bulguren i en tallerken med bagt blomkål over og kotelet på siden. Slut af med at komme yoghurt over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.

Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?