Tænd ovnen i god tid - på 220 grader varmluft.
Sæt bulguren over at koge i rigeligt vand med et skud salt. ca. 15 min.
Læg blomkålsbuketterne ud på en bageplade, dryp med lidt olivenolie og krydderblandningen. Bag buketterne i ca. 15 min.
Steg koteletten på en pande i en smule olie. ca. 2-3 min på hver side. Krydr med salt og peber
Vend bulgur med rosiner, et par dråber olivenolie og spinaten. Smag til med salt.
Anret bulguren i en tallerken med bagt blomkål over og kotelet på siden. Slut af med at komme yoghurt over retten.
Velbekomme!
Ras-el-hanout er arabisk for "leder af butikken" og indeholder traditionelt en blanding af de bedste krydderier, sælgeren har at tilbyde. Denne ras-el-hanout indeholder 16 (siger og skriver seksten) forskellige ingredienser, heriblandt rosenblade og safran og er krydret, sød og elegant.
Ras-el-hanout indeholder: Kanel, kardemomme, spidskommen, sort peber, koriander, chili, paprika, fennikel, anis, kommen, muskatnød, allehånde, nelliker, ingefær, rosenblade og safran.
Kommentarer og forslag til opskriften