Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Halver kartoflerne, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt og timianen. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Flæk kålen i kvarte, hak den i så tynde skiver som muligt og overfør til en stor skål. Krydr med salt og vend det godt rundt.
Halvér granatæblet, og pil kødet ud i en lille skål med en ske.
Steg pølserne på en pande ved lav varme i 1 tsk. olie pr. pers. i ca. 3 min. på hver side, indtil de får farve, og er gennemvarme.
Krydr yoghurten med salt og peber og spred ud på et fad. Anret kartoflerne henover når de er bagt færdig.
Anret kålen på et fad og top med brud af kotaen, granatæblet.
Servér pølserne med kålsalaten og kartoflerne.
Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.
Kommentarer og forslag til opskriften