0

Pølser med kartoffelsalat og frisk kålsalat

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten

TIP: Orker du ikke lave agurkesalat, så spis agurken som snack, eller skær den i små tern og kom den i kartoffelsalaten. 

små kartoflergræsk yoghurt, 10%mayonnaisedijon sennepforårsløgkarseagurk
1 min.
Kartoffelsalat og agurkesalat

Sæt vand over til kartofler. Salt det gavmildt og kog kartoflerne under lpg i ca. 15-20 min. eller til de er møre. Afdryp dem og lad dem køle lidt. 

Rør en dressing af yoghurt, mayonnaise, sennep efter smag, salt, peber og gerne 1-2 spsk. lys eddike. 

Halveret kartoflerne, hak forårsløg fint. klip karsen og vend det hele med dressingen. Smag til. 

Kog 1 dl sukker og 1 dl eddike pr. agurk i en kasserolle til sukkeret er smeltet. Skær agurken i tynde skiver. Kom den i lagen og krydr gavmildt med peber. 

øko wienerpølserspidskålæblecitron
10 min.
Pølser og kålsalat

Steg pølserne stille og roligt imens kartoflerne koger. Steg dem ved lav-middel varme til de er gyldne og lækre. Ca. 10-15 min.

Rør en dressing af 1 tsk. sukker, 3-4 spsk. citronsaft og 3 spsk. olivenolie pr. kål. 

Snit kålen fint og skær æblerne i både. Vend begge dele med dressingen og smag til med salt og peber. 

27 min.
Anretning

Anret pølser med afdryppet agurkesalat, kartoffelsalat og kålsalat og nyd straks. 

Kommentarer og forslag til opskriften