0
Pølser med kartoffelsalat og frisk kålsalat med æble

Pølser med kartoffelsalat og frisk kålsalat med æble

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

små kartoflergræsk yoghurt, 10%mayonnaisedijon sennepforårsløgkarseagurk
1 min.
Kartoffelsalat og agurkesalat

Kog kartoflerne i godt saltet vand under låg i ca. 15-20 min., til de er møre. Sigt vandet fra, og lad dem køle lidt. 

Rør en dressing af yoghurt, mayonnaise, sennep efter smag, salt, peber og gerne 1-2 spsk. lys eddike. 

Halvér kartoflerne, hak forårsløg fint, og klip karsen.

Vend det hele med dressingen, og smag til. 

Kog 1 dl sukker og 1 dl eddike pr. agurk op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet.

Skær agurken i tynde skiver, kom den i lagen, og krydr gavmildt med peber. 

TIP: Orker du ikke, at lave agurkesalat, så spis agurken som snack, eller skær den i små tern, og kom den i kartoffelsalaten. 

øko wienerpølserspidskålæblecitron
10 min.
Pølser og kålsalat

Steg pølserne stille og roligt ved lav-middel varme i lidt olie i ca. 10-15 min., til de er gyldne og lækre.

Rør en dressing af 1 tsk. sukker, 3-4 spsk. citronsaft og 3 spsk. olivenolie pr. halve kål. 

Snit kålen fint, og skær æblerne i både.

Vend begge dele med dressingen, og smag til med salt og peber. 

27 min.
Anretning

Anret pølser med afdryppet agurkesalat, kartoffelsalat og kålsalat, og nyd straks. 

Kommentarer og forslag til opskriften