Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Kog kartoflerne i godt saltet vand under låg i ca. 15-20 min., til de er møre. Sigt vandet fra, og lad dem køle lidt.
Rør en dressing af yoghurt, mayonnaise, sennep efter smag, salt, peber og gerne 1-2 spsk. lys eddike.
Halvér kartoflerne, hak forårsløg fint, og klip karsen.
Vend det hele med dressingen, og smag til.
Kog 1 dl sukker og 1 dl eddike pr. agurk op i en kasserolle, til sukkeret er smeltet.
Skær agurken i tynde skiver, kom den i lagen, og krydr gavmildt med peber.
TIP: Orker du ikke, at lave agurkesalat, så spis agurken som snack, eller skær den i små tern, og kom den i kartoffelsalaten.
Steg pølserne stille og roligt ved lav-middel varme i lidt olie i ca. 10-15 min., til de er gyldne og lækre.
Rør en dressing af 1 tsk. sukker, 3-4 spsk. citronsaft og 3 spsk. olivenolie pr. halve kål.
Snit kålen fint, og skær æblerne i både.
Vend begge dele med dressingen, og smag til med salt og peber.
Anret pølser med afdryppet agurkesalat, kartoffelsalat og kålsalat, og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften