Klassisk sommermad!
Smag altid gerne din kartoffelsalat til med en smule dijonsennep, hvis du har (1/2-1 tsk. kan gøre det).
Det giver lidt kant, og smager skønt.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Halvér kartoflerne, kom dem i kogende, saltet vand, og kog dem møre under låg. Afdryp dem grundigt, og lad dem køle lidt af.
Rør yoghurten med salt, peber og en smule dijonsennep (hvis du har). Snit forårsløg, og hak persille fint. Rør begge dele i dressingen.
Vend de afkølede kartofler med dressingen, og smag til med salt og peber.
Steg pølserne i en smule olie på en varm pande stille og roligt ca. 10-15 min. ved medium varme, til pølserne er helt sprøde og gyldne.
Pluk salaten, og skær agurken i tynde skiver. Flæk melonen, og skrab kernerne ud med en ske. Skær kødet fri fra skrællen, og skær melonen i tern.
Anret salat, agurk og melon på et fad. Krydr med salt og peber, og dryp med olivenolie og eddike lige inden servering.
Anret kartoffelsalat og pølser på tallerkener. Servér straks med salat til, og evt. ketchup og sennep.
Kundekommentarer ()