Quinoasalat: Skyl quinoaen grundigt i en sigte med koldt vand. Kom den skyllede quinoa i en gryde, og tilsæt letsaltet vand, så det dækker. Kog i 10 minutter, sluk og lad quinoaen trække i yderligere 10 minutter. Hæld quinoaen i en sigte, så evt. overskydende vand kan dryppe fra. Hæld den derefter i en skål, tilsæt lidt god olie, og smag til med mezzekrydderiet.
Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem herefter groft. Halver pæren, fjern stilk og kernehus, og skær pæren i grove stykker. Skær agurken i tern. Vend mandler, pærer, og tranebær i quinoaen. Skær osten i tern og vend dem i salaten. Smag til med salt og peber.
Pølser: Steg pølserne i en lille smule olie, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege pølser ved medium varme og give sig god tid. Det må godt tage 12-15 min. at stege en perfekt pølse.
Som vist på billedet.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kundekommentarer ()