0
Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost

Pølser med salat af quinoa, pære, tranebær og salatost

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Quinoasalat: Skyl quinoaen grundigt i en sigte med koldt vand. Kom den skyllede quinoa i en gryde, og tilsæt letsaltet vand, så det dækker. Kog i 10 minutter, sluk og lad quinoaen trække i yderligere 10 minutter. Hæld quinoaen i en sigte, så evt. overskydende vand kan dryppe fra. Hæld den derefter i en skål, tilsæt lidt god olie, og smag til med mezzekrydderiet.

Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem herefter groft. Halver pæren, fjern stilk og kernehus, og skær pæren i grove stykker. Skær agurken i tern. Vend mandler, pærer, og tranebær i quinoaen. Skær osten i tern og vend dem i salaten. Smag til med salt og peber.

Pølser: Steg pølserne i en lille smule olie, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege pølser ved medium varme og give sig god tid. Det må godt tage 12-15 min. at stege en perfekt pølse.

Anretning

Som vist på billedet.

Bonusinfo

Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.

Ingredienser:

  • Koriander
  • Spidskommen
  • Sort peber
  • Havsalt
  • Sesamfrø
  • Cayenne
  • Kanel

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?