0
Poke bowl med lynstegt torsk og lune syrlige ris

Poke bowl med lynstegt torsk og lune syrlige ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
brune ris
1 min.
Risen

Hæld ris i en kasserolle og fyld op med vand, så det dækker ca. 3 cm over risen. Tilsæt lidt salt og kog risen i ca. 20 min og lad det hvile 5 min efterfølgende. 

torskefilet uden skind
3 min.
Fisken

Skær fisken ud i 2x2 cm og krydr med salt og læg til side.

Lys eddikesukker
5 min.
Dressing til ris

Rør en ½ tsk. sukker og ½ tsk. salt ud i 1 spsk. eddike pr. person og læg til side. 

grønkålporreavokadoagurk
8 min.
Grøntsagerne

Sæt en gryde med vand over at koge.

Pil det yderste lag af porren og skyl det grundigt. Skær den hvide del af porren i 2 cm skiver. Det skal blancheres sammen med kål. Hak den grønne del af porren så fint du kan og læg til side til anretning.

Skyl kålen og pluk den i rustikke stykker. Kog dem sammen med porren i 1 minut og kom efterfølgende i koldt vand. Dræn dem for vand, krydr med salt og læg til side.

Skyl agurken og skær tynde strimler langs agurken med en tyndskræller eller et mandolinjern. Krydr med salt og læg til side. 

Halvér avocado og kassér stenen. Tag kødet ud med en ske og skær i 2 mm tynde skiver. Krydr med salt og læg til side.

sesamfrøtorskefilet uden skind
22 min.
Stegning af fisk

Varm en teflonpande op på fuld styrke. Rist sesamfrøene i 30 sekunder til de gyldne og læg til side.

Tilsæt en tsk. olie pr person. Steg fisken i 30 sekunder uden at røre rundt. Vend forsigtigt fiskestykkerne om på den anden side og steg videre i 30 sekunder mere. Tag fisken af varmen og læg til side.

25 min.
Risen

Vend risen med eddikedressingen og smag til om det mangler eddike eller salt.

tamari/soya
30 min.
Anretning

Fordel risen i skåle og anret fisk og grøntsager som vist på billedet og top med soya og sesamfrø.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
548 kjl
Fedt:
17,6 g
Kulhydrat:
51,6 g
Kostfibre:
17,4 g
Protein:
37,3 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?