Skræl kartoflerne, skær dem i tern på ca. 2x2 cm, og kog dem møre i rigeligt, letsaltet vand.
Mens kartoflerne koger, kan du skære agurkerne i skiver. Kom dem i en skål, og krydr dem let med lidt sukker, salt og friskkværnet peber. Riv citronskal fint ned i, og tilsæt også en god sjat citronsaft. Vend det hele godt rundt, og lad det trække indtil servering.
Skær fisken i tommeltykke stykker, krydr dem med salt og friskkværnet peber, og vend stykkerne i polentamelet.
Varm en pande godt op, og tilsæt en generøs mængde olie, så panden er dækket. Steg fiskestykkerne sprøde og gyldne i 3-4 min. i alt. Laver du mad til 3-4 kuverter, kan du med fordel gøre det over to gange.
Dryp fiskestykkerne af på et stykke køkkenrulle efter stegning.
Hæld vandet fra kartoflerne, og mos dem groft med et piskeris. Tilsæt en god sjat olivenolie eller en klat smør, og smag mosen til med salt og friskkværnet peber.
Skyl dilden forsigtigt, dryp den godt af, og hak den fint med en skarp kniv. Hak både stilke og blade. Vend dilden op i agurkesalaten.
Anret mos og fisk på en tallerken sammen med agurkesalaten.
Kom en god skefuld yoghurt på hver tallerken inden servering.
Kundekommentarer ()