0
Porchetta fra Grambogård med krydderblanding fra ASA-Trading

Porchetta fra Grambogård med krydderblanding fra ASA-Trading

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Forberedelse: Pil og hak hvidløg fint og kom det i en morter sammen med revet skal af 2 citroner (kun det gule). Bred svineslaget ud på et bord med sværen nedad. Fordel hvidløg og citron på kødsiden og drys krydderblandingen derpå - krydr godt med groft salt. Rul nu slaget sammen og bind det stramt op med det medfølgende kødsnor.

Porchetta: Krydr porchettaen med en god gang salt - vær omhyggelig og sørg for at få lidt ned i mellemrummene mellem sværene. Oprindeligt ville man nu sætte porchettaen på et spyd og grille den - og det er da også perfekt hvis du har en anordning på din grill/ovn til dette formål - men du kan sagtens tilberede den enten direkte på grillen, med indirekte varme og under låg - eller i en god varm ovn ved 175 grader på en rist med en bradepande under. Brug et stegetermometer og grill/steg porchettaen indtil den har en kernetemperatur på 68-70 grader. Lad stegen hvile mindst 20 minutter - fjern kødsnoren og skær den nu ud i passende, tykke, skiver.

Servér dit yndligstilbehør til Porchettaen - der er frit slag - vi spiste gode ovnstegte kartofler og en grøn salat samt brød dertil.

Bonusinfo

Porchetta krydderi indeholder: 

Timian, fennikelfrø, rosmarin, hvidløg, salvie, sort peber, havsalt - lige dele af hver

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?