Det tager lidt tid, at lave kartofler og fennikel i ovnen, men når de først er derinde, så passer de så fint sig selv.
Sæt gerne kartofler og fennikel ind, så snart du er klar med dem. Også selvom ovnen ikke er helt varm.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
Skær kartofler og fennikel i slanke både, og vend begge dele sammen med olivenolie og salt i et ildfast fad. Sæt det hele i ovnen, og bag ca. 25-30 min., til de er møre. Vend gerne rundt i dem undervejs.
Skær tomater og nektariner i mundrette chunks.
Anret rucola på et fad, og top med tomat og nektarin. Bryd mozzarella over salaten, dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Vend koteletterne i porchettakrydderi, og brun dem i olie og smør på en varm pande i ca. 4-6 min. på hver side. Steg ved middel varme, så krydderierne ikke brænder på, og krydr med salt.
Servér koteletter med bagte kartofler og fennikel samt salat til.
Porchetta krydderi indeholder:
Timian, fennikelfrø, rosmarin, hvidløg, salvie, sort peber, havsalt - lige dele af hver
Kundekommentarer ()