0

Pork-burgers med grillede baconkrydrede bøffer, simpel rødkålssalat og æbler vendt i dijonsennep og honning

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Bøffer: Rist baconen sprød og dryp den af på køkkenrulle. Hak bacon og pillede hvidløg – ikke alt for fint - og rør det sammen med hakket kød, salvie, 1½ tsk. salt og ½ tsk. peber. Form farsen til 4 store bøffer (ca. 2½ cm tykke) og pensl dem med et tyndt lag olie. Lige før servering: Varm en grillpande godt op og grill bøfferne i 5-6 min. på hver side til de er møre og gyldne.

Rødkålssalat: Trim rødkålen og snit den i fine strimler. Dressing: Pisk 1 spsk. mayonnaise, 1 spsk. olie, 2 spsk. æbleeddike, 1 tsk. sukker, lidt salt og peber sammen og smag til – den skal være let cremet og syrlig-sød. Vend rødkål og dressing sammen og smag til.

Æbler: Dressing: Pisk 1 spsk. dijonsennep, 1 spsk. sukker, 1 spsk. æbleeddike og 1 spsk. olie sammen og smag til – det skal være godt krads - men med en sød kant. Snit æblerne i tynde både og vend dem i dressingen sammen med purløg.

Burger: Rist burgerbollerne og smør dem med et lag mayonnaise. Læg et salatblad på underbollen og top med en håndfuld rødkålssalat. Læg bøffen på og slut af med 8-10 æblebåde, lidt barbecuesauce og overbollen. Server straks.

Server sammen med bagte rodfrugt-fritter og en sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?