0
Porkchop sandwich med spicy honning og vinterslaw

Porkchop sandwich med spicy honning og vinterslaw

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

En super simpel sandwich med syrlig, sød og spicy honning. Perfekt til den stegte gris. Husk altid at justere chili efter din egen smag. 

Allergener:
Mælk, Æg, Sennep, Gluten, Sesam, Hvedemel

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

 

små kartoflerkærnemælkkotelet af gris
1 min.
Ovnkartofler og gris

Tænd ovnen på 220 grader gerne med varmluft.
Skyl eller skrub kartoflerne. Halver dem hvis du synes, og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Dryp kartoflerne med lidt olivenolie, krydr dem med salt, og bag dem i den varme ovn. De skal have 25-35 min., eller til de er møre, alt efter ovn og størrelse. Vend gerne rundt i dem undervejs. 

Kom kærnemælken i en frysepose. Bank koteletterne let, og krydr dem med salt og peber. Kom dem i posen til kærnemælken, og lad dem marinere i 5-10 min. 
Fyld en pose med lidt mel. Kom koteletterne fra kærnemælk til mel. Ryst posen, så koteletterne er helt dækkede, og steg dem så ved middel varme i 10-14 min. i rigeligt olie, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr dem med salt. 

spidskålgrønkålhvidløgmayonnaisehjertesalatrødløg
15 min.
Slaw og fyld

Snit spidskålen fint. Rib grønkålen, og hak den. 
Rør en dressing af mayonnaise, 1-2 spsk. lys eddike, 1/2-1 tsk. sukker og lidt revet hvidløg. 
Vend kålen med dressingen, og smag til med salt og evt. sukker og syre. 

Pluk salaten i mundrette bidder, og pil løget. Skær løget i tynde skiver.

limegrøn chilibrioche burgerboller
25 min.
Servering

Lun 2-3 spsk. honning med saft af 1/2-1 limefrugt. Snit chilien fint, og kom den i den varme lage. 

Flæk bollerne, og lun dem i den varme ovn. 

Fyld bollerne med salat, lidt slaw, stegt gris og løg, og dryp med spicy honning. Server straks med ovnkartofler og resten af slawen til. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?