0

Porre-Kartoffel-suppe med bagt ising, sprød bacon og tomatbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Kom brød og bacon ind i ovnen de sidste 10 minutter. Kom suppen op i en gryde og kog den op under omrøring.

Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: ISINGFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Bacon: Bacon i tern
Nettovægt: ca: 50 g/ 100 g.

 Porre-kartoffelsuppe: HØNSEFOND, kartofler, FLØDE, løg, porre, hvidløg, timian, laurbær-blade, salt og peber

Nettovægt: ca: 500 ml/ 1000 ml. 

Tomatbrød: Vand, HVEDEMEL, DURUM, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, soltørrede tomater, gær og salt.

Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g. 

  • Levering 13. april – bedst før 14. april
  • Levering 14. april - bedst før 15. april 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Porre-kartoffelsuppe

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 273 kJ / 65 kcal

Fedt 4,4 g

heraf mættede fedtsyrer 2,8 g

Kulhydrat 5,2 g

heraf sukkerarter 0,9 g

Kostfibre 0,6 g

Protein 1,0 g

Salt 0,87 g

 

Bacon

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 1.076 kJ / 257 kcal

Fedt 21,4 g 16,0 g

heraf mættede fedtsyrer 7,9 g

Kulhydrat 0,8 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 15,9 g

Salt 3,06 g

 

Tomatbrød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 853 kJ / 204 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,3 g

heraf sukkerarter 1,3 g

Kostfibre 2,8 g

Protein 6,1 g

Salt 0,9 g

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.