Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisken, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Kom brød og bacon ind i ovnen de sidste 10 minutter. Kom suppen op i en gryde og kog den op under omrøring.
Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Bacon: Bacon i tern
Nettovægt: ca: 50 g/ 100 g.
Porre-kartoffelsuppe: HØNSEFOND, kartofler, FLØDE, løg, porre, hvidløg, timian, laurbær-blade, salt og peber
Nettovægt: ca: 500 ml/ 1000 ml.
Tomatbrød: Vand, HVEDEMEL, DURUM, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, soltørrede tomater, gær og salt.
Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Porre-kartoffelsuppe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 273 kJ / 65 kcal
Fedt 4,4 g
heraf mættede fedtsyrer 2,8 g
Kulhydrat 5,2 g
heraf sukkerarter 0,9 g
Kostfibre 0,6 g
Protein 1,0 g
Salt 0,87 g
Bacon
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.076 kJ / 257 kcal
Fedt 21,4 g 16,0 g
heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrat 0,8 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 15,9 g
Salt 3,06 g
Tomatbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 853 kJ / 204 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,3 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 2,8 g
Protein 6,1 g
Salt 0,9 g
Kommentarer og forslag til opskriften