0

Porrecreme med bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær baconen i 2 mm brede stykker på tværs af skiverne. Rist dem sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Skær bund og det øverste af toppen af hver porre. Flæk dem på langs og skyl dem godt. Del dem i mindre stykker og giv dem et kort opkog i letsaltet vand ca. 2 min. Dræn porrerne godt og kom dem op i en blender sammen med de resterende ingredienser. Blend til massen er cremet og glat. Rør baconen i, smag til og stil på køl indtil servering. Kan bruges som dip til chips, som tilbehør til fisk og kød, som sandwichcreme mv.

Hvad med også at prøve?

StenbiderrognKassen

Kunne vi friste med en lækker pakke med pivfrisk renset og letsaltet stenbiderrogn 🔴 🔴 🔴 lige klar til at spise? Du får sammen med rognen, lækre og saftige blinis der blot skal lunes i lidt brusende smør på en pande. Til at toppe herlighederne får du naturligvis god fuldfed cremefraiche!

539 kr. Inkl. fragt
Se mere

Sushi lav selv kassen

Her er vores bud på den perfekte kasse med alt tilbehør til hjemmelavet sushi, der kan måle sig med det absolut bedste fra de kendte sushirestauranter. Kassen indeholder alle ingredienser til en lækker middag med 7 forskellige Maki & Nigiri samt lækkert, autentisk tilbehør. Frisklavet sushi er en fantastisk smagfuld, sund og festlig spise, og der er nok til 4-6 personer.

719 kr. Inkl. fragt
Se mere

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?