0

Porrecreme med bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Skær baconen i 2 mm brede stykker på tværs af skiverne. Rist dem sprøde på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Skær bund og det øverste af toppen af hver porre. Flæk dem på langs og skyl dem godt. Del dem i mindre stykker og giv dem et kort opkog i letsaltet vand ca. 2 min. Dræn porrerne godt og kom dem op i en blender sammen med de resterende ingredienser. Blend til massen er cremet og glat. Rør baconen i, smag til og stil på køl indtil servering. Kan bruges som dip til chips, som tilbehør til fisk og kød, som sandwichcreme mv.

Hvad med også at prøve?

Kæmperejer / Gambas

Huskokken og mange af verdens førende kokke kalder dette en af ​​de bedste (store) rejer i verden - og vi modsiger dem ikke. Vildtfanget fra et beskyttet og bæredygtigt fiskeri i det iskolde og rene hav ud for argentinas kyst! Fantastisk delikat saftighed, smag og struktur der minder om en mellemting mellem rejer og hummer. Så lækkert! Perfekte på grillen her til sommer.

Søkogte Skagen rejer

Vores lækre hele søkogte rejer er fanget i den danske del af Nordsøen lige nord for Skagen, derefter kogt på havet og bragt til dig i løbet af få dage.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?