0

Potato skins med majs, bacon og cheddar (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Bag kartoflerne ved 200°C i ca. 1 time til de er godt møre. Rens imens majsene for blade og tråde og skær kernerne fra kolberne med en skarp kniv. Skær baconen i ½ cm brede stykker på tværs. Rist baconen netop sprød på en tør pande og kom majsene ved. Lad det sautere 3-4 min. og smag til med salt og peber. Tag kartoflerne ud af ovnen og halver dem på langs. Skrab halvdelen af kartoflen ud af hver skal og gem det evt. til en anden ret. Fyld bacon-majsblandingen i hulningen og drys med cheddar. Gratiner kartoflerne i ovnen ca. 5 min. til osten er smeltet og gylden. Server straks med fx creme fraiche, salsa og guacamole til.

Kommentarer og forslag til opskriften