0
Pulled beef med hoisinsauce i brioche med spidskålssalat

Pulled beef med hoisinsauce i brioche med spidskålssalat

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kartofler: Skrub eller skræl kartoflerne grundigt, og skyl dem. Halver og læg dem i et ovnfast fad. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Sæt fadet i en 220 grader varm ovn i ca. 30 min.

Spidskålssalat: Snit spidskålet så fint du kan, og riv gulerødderne på den grove side af råkostjernet eller på din foodprocessor. Pluk bladene af korianderen, og kom dem i iskoldt vand. Sæt dem til side til senere. Snit korianderstænglerne så fint du kan. Læg kål, gulerødder og snittede korianderstilke i en frysepose, og hæld limesaft, 1 spsk. sukker pr. person samt godt med sort peber deri. Slå en knude på posen, slyng den godt rundt og lad indholdet trække i lidt tid. Lige inden servering anrettes salaten i en skål, og der dryppes lidt god olie over. Drys med de plukkede korianderblade.

Pulled Beef: Pulled beef er blevet meget populært med det smagfulde og saftige kød, der kan skilles ad med to gafler (heraf navnet). Du skal normalt starte i god tid, hvis du vil servere pulled beef, men her har vores slagter gjort arbejdet for dig. Kødet leveres i en vacuumpose, hvor det er tilberedt sous vide. Kom vacuumposen i en gryde, og dæk med rigeligt vand. Lad vandet koge op, og skru derefter ned, så det blot simrer. Lad det stå sådan i ca. 20 min., mens du laver alt det andet klar. Tag posen op, klip hul og kom kødet i en skål sammen med saften derfra. Skil kødet ad med 2 gafler. Tilsæt hoisinsauce og rør rundt. Smag evt. til med salt og peber.

Boller: Fugt bollerne med lidt vand, og varm dem i 3 minutter i ovnen ved 200 grader.

Anretning: Fyld bollerne med pulled pork og spis kålsalaten og kartofler til. Dyp evt. kartoflerne i ”fonden” fra pulled beef.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?