Coleslaw: Snit hvidkålen så fint du kan og riv gulerødder og bladselleri på den grove side af råkostjernet eller på din foodprocessor. Læg grøntsagerne i en stor frysepose og deri hældes æbleeddike, sellerisalt, 2 spsk. sukker og spidskommen. Slå en knude på posen og slyng den godt rundt. Lad posen hvile i køleskabet i et par timer (eller natten over) - ryst den et par gange undervejs. Dressing: Rør mayonnaise og tykmælk (eller ymer) sammen med de 2 slags sennep og smag til med salt, peber og sukker. Dræn indholdet fra posen, kasser væden og vend grøntsagerne sammen med dressingen i en skål. Sæt den i køleskabet - gerne i 1 time eller 2 - før servering. Smag til igen lige før du serverer.
Pulled pork: Pulled pork er blevet meget populært med det smagfulde og saftige kød, der kan skilles ad med to gafler (deraf navnet). Du skal normalt starte i god tid, hvis du vil servere pulled pork, men her har Slagter Peter gjort arbejdet for dig. Kødet leveres i en stegefilm. Læg kødet (med stegefilmen) i et passende størrelse ovnfast fad (ikke for stort). Hæld vand i fadet til det dækker halvdelen af kødet. Sæt fadet i en 160 grader varm ovn i ca. 1 time. Tag fadet ud af ovnen, fjern stegefilmen og skil kødet ad med 2 gafler.
Varm gode burgerboller i et par minutter i ovnen. Fyld dem med coleslaw, pulled pork, salat efter eget valg og evt. en god BBQ-sauce.
Kundekommentarer ()