0

Purerede jordskokker med squash-tomat-bacontopping (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Fløde

Fremgangsmåde

Skrub jordskokkerne grundigt, skær dem i mindre tern og sauter dem på panden i smørret uden at de tager farve. Kom hønsefonden ved, læg låg på og lad dem simre til de er helt møre. Tag låget af, kom fløden på og krydr med salt og peber. Lad det simre videre til konsistensen er let cremet. Rist imens baconen sprød og dryp af på køkkenrulle - gem 3 spsk. fedt til stegning. Hak løget og skær squash og tomater i små tern. Rist løgene 2 min., kom squashternene ved og sauter videre 2-3 min. Rør tomat, bacon og evt. persille ved. Varm det hurtigt igennem og smag til med salt og peber. Purer jordskokker og fløde sammen med en stavblender og smag til. Server puréen i dybe tallerkner med toppingen drysset henover og godt brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?