0

Pureret blomkål med sprød topping af bacon, majs og tomat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde

Fremgangsmåde

Del blomkålen (med stok og det hele) i mindre stykker og kog dem netop møre i letsaltet vand 7-8 min. Kog fløden op og kom det godt afdryppede blomkål i. Krydr med salt og peber og lad det simre et par minutter. Rist baconen sprød og læg det på fedtsugende papir - gem 3 spsk. fedt til stegning. Befri majsene for blade og "hår", kog dem møre i letsaltet vand og lad køle lidt af. Skær kernerne af majskolberne og skær tomaterne i små tern. Purer blomkål og fløde sammen med en stavblender, smag til og hold den varm. Varm baconfedtet op på en pande og kom majsene på. Sauter 3-4 min. ved middel varme og kom så tomat, bacon og evt. persille ved. Varm det hurtigt igennem og smag til med salt og peber. Server straks blomkålspuréen i dybe tallerkner med toppingen drysset henover og godt brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?