0

Pureret blomkål toppet med bacon-pæresauté (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Fløde

Fremgangsmåde

Del blomkålen (med stok og det hele) i mindre stykker og kog dem netop møre i letsaltet vand 7-8 min. Kog fløden op og kom det godt afdryppede blomkål i. Krydr med salt og peber og lad det simre 5 min. Hak løget fint, befri pærerne for stilk og kernehus og skær kødet i små tern. Rist baconen gylden og let sprød på en tør pande. Kom løgene ved og sauter videre til de er klare og bløde. Vend pæreternene i, sauter 1-2 min. til de er varme og smag til med salt og peber. Purer blomkål og fløde sammen med en stavblender og smag til. Server straks blomkålspuréen i dybe tallerkner med sautéen drysset henover. Giv puréen som den er med godt brød til eller som tilbehør til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?