Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Pluk bladene af korianderen, og hak dem groft. Hak korianderstilkene fint. Riv skrællen af limefrugten, og pres saften af den. Pil og finthak rødløg.
Fordel halvdelen af tortillas på bageplader med bagepapir.
Fordel ultratynde skiver af pølse og 2/3 af osten (revet) derpå. Kom chilisauce og korianderstilke på. Drys majs på (brug det halve her). Læg et låg på i form af endnu en tortilla. Pensl gerne med en smule smeltet smør eller olie. Sæt bagepladen ind i ovnen i 8-10 min., til quesadillas er gyldne og sprøde.
Fif: Har du en stor toaster eller et panini jern, kan du med fordel lave dine quesadillas deri.
Snit kålen, så fint du kan, og kom den i en skål. Drys med fint salt, og knug salt og kål med dine hænder. Vend den snittede kål med limesaft og -skræl, lidt sukker, olivenolie samt hakkede korianderblade (gem lidt til Quesadillaerne). Smag til med salt og peber.
Som vist på billedet. Top de stegte Quesadilla med de sidste majs, det sidste ost, det sidste koriander, hakkede rødløg og chilisauce. Server kålsalaten og limebåde til.
Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.
Tlayuda kaldes i folkemunde (uden for Mexico) for "mexicanske pizzaer". Og det er egentlig forståeligt nok, for en tlayuda er i grove træk, at en dej rulles fladt ud, og toppes med fx ost, bønner, kød og salat.
Præcis som med pizza findes der et utal af mere eller mindre autentiske variationer.
Vi bruger kun autentiske Tlayuda på 100% mexicansk nixtamaliseret masa harina!
Kundekommentarer ()