Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
Pluk bladene af korianderen, og hak dem groft. Hak korianderstilkene fint. Riv skrællen af limefrugten, og pres saften af frugten. Pil og finthak rødløg.
Fordel halvdelen af tortillas på bageplader med bagepapir.
Fordel ultratynde skiver af grisekødet samt krydderiblandingen og 2/3 af osten (revet) derpå. Kom korianderstilke på. Drys majs på (brug det halve her). Læg et låg på i form af endnu en tortilla. Pensl gerne med en smule smeltet smør eller olie. Sæt bagepladen ind i ovnen i 8-10 min., til quesadillas er gyldne og sprøde.
Fif: Har du en stor toaster eller et panini jern, kan du med fordel lave dine quesadillas deri.
Snit kålen, så fint du kan, og kom den i en skål. Drys med fint salt, og knug salt og kål med dine hænder. Vend den snittede kål med limesaft og -skræl, lidt sukker, olivenolie samt hakkede korianderblade (gem lidt til Quesadillaerne). Smag til med salt og peber.
Som vist på billedet. Top de stegte Quesadilla med de sidste majs, det sidste ost, det sidste koriander og hakkede rødløg. Server kålsalaten til.
Disse majs tortillas af høj kvalitet er fremstillet af mexicansk majs, vand og salt og er økologiske, glutenfri og fyldt med smag.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()