En quesadilla er en tortilla, oftest en hvedemels-tortilla, men ofte også en majstortilla, som er fyldt med ost, og derefter grillet eller stegt.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom en wrap på en varm pande med lidt neutral olie på, og lad den stå på 2/3 styrke.
Fordel lidt revet ost ovenpå wrappen.
Steg den i et minuts tid, og komlidt chili con carne på og fold den på midten
Lad quesadillaen stege på den ene side, til osten smelter, mens du presser den let sammen med en paletkniv.
Vend quesadillaen, når den er sprød og gylden på den ene side og steg på den anden side, til den også er sprød på denne side. Tilføj evt. lidt ekstra olie.
Gentag dette, til du har brugt alle tortillas og alt fyld. Hold evt. de første lune i ovnen, indtil alle er færdige.
Som vist med skåret avokado, tomat og lime.
Kommentarer og forslag til opskriften