0
Quesadillas med krydret hakket oksekød og syltede løg

Quesadillas med krydret hakket oksekød og syltede løg

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Dette er en super lækker, snasket ret.

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

løghvidløghakket oksekødMexicansk krydderiblanding (stærk)
1 min.
Kød

Hak løg og hvidløg, og sautér begge dele i olivenolie på en varm pande.

Kom kødet på, brun det af i ca. 6-8 min., til det er gennemstegt, og krydr med salt, peber og mexicansk krydderiblanding.

rødløg
10 min.
Syltede rødløg

Fyld 1/2-1 dl sukker og 1/2-1 dl eddike i en kasserolle, og kog begge dele op til sukkeret er smeltet.

Snit rødløg i slanke både, kom dem i lagen, og lad dem koge med i 2-3 min. Sluk, og lad dem trække indtil servering. 

Tortilla hvede wraps - blødeRevet cheddarhjertesalatTomater på stilk
15 min.
Quesadillas og topping

Fyld tortillas med kød og ost på den ene halvdel, klap dem sammen, og steg dem i lidt olie på en varm pande i ca. 2-3 min på hver side. Skær dem evt. over inden servering. 

Snit salaten, og skær tomaterne i tern.  

Tip: Du vælger selv, om du vil stege dine quesadillas i olie eller på en tør varm pande - begge dele fungerer. 

creme fraiche 18%
28 min.
Anretning

Anret quesadillas toppet med creme fraiche, salat, tomat og syltede løg, og servér straks.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Mexicansk krydderiblanding indeholder:

35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver