Dette er en super lækker, snasket ret.
Start med at skylle grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Hak løg og hvidløg, og sautér begge dele i olivenolie på en varm pande.
Kom kødet på, brun det af i ca. 6-8 min., til det er gennemstegt, og krydr med salt, peber og mexicansk krydderiblanding.
Fyld 1/2-1 dl sukker og 1/2-1 dl eddike i en kasserolle, og kog begge dele op til sukkeret er smeltet.
Snit rødløg i slanke både, kom dem i lagen, og lad dem koge med i 2-3 min. Sluk, og lad dem trække indtil servering.
Fyld tortillas med kød og ost på den ene halvdel, klap dem sammen, og steg dem i lidt olie på en varm pande i ca. 2-3 min på hver side. Skær dem evt. over inden servering.
Snit salaten, og skær tomaterne i tern.
Tip: Du vælger selv, om du vil stege dine quesadillas i olie eller på en tør varm pande - begge dele fungerer.
Anret quesadillas toppet med creme fraiche, salat, tomat og syltede løg, og servér straks.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kommentarer og forslag til opskriften