Dette er en super lækker, snasket ret.
Du vælger selv, om du vil stege dine quesadillas i olie eller på en tør varm pande - begge dele fungerer.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og hvidløg, og sautér begge dele i olivenolie på en varm pande.
Kom kødet på, og brun det af i ca. 6-8 min., til det er gennemstegt. Krydr med salt, peber og mexicansk krydderiblanding.
Fyld 1/2-1 dl sukker og 1/2-1 dl eddike i en kasserolle, og kog begge dele op til sukkeret er smeltet.
Snit rødløg i slanke både, kom dem i lagen, og lad dem koge med i 2-3 min. Sluk, og lad dem trække indtil servering.
Fyld tortillas med kød og ost på den ene halvdel, klap dem sammen, og steg dem i lidt olie på en varm pande i ca. 2-3 min på hver side. Skær dem evt. over inden servering.
Snit salaten, og skær tomaterne i tern.
Anret quesadillas toppet med creme fraiche, salat, tomat og syltede løg, og servér straks.
Mexicansk krydderiblanding indeholder:
35% spidskommen 10% paprika, 10% chipotle chili, 10% oregano, 10% sort peber, 10% ancho mulato chili, 5% pasilla chili, 5% løgpulver, 5% hvidløgspulver
Kundekommentarer ()