Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
1. Skær kyllingen i tynde skiver eller strimler, og steg den i olivenolie på en varm pande i ca. 7-9 min., til den er gennemstegt og gylden.
2. Dræn vandet fra majsen, tilsæt den til kyllingen de sidste 1/2-1 min., og krydr med salt, limesaft og mexican kiddo krydderi.
3. Fordel osten på halvdelen af tortillaerne, og top med de sidste tortillas. Varm dem som en sandwich på en tør varm pande i ca. 1 min. på hver side, til de er gyldne, og osten er smeltet.
4. Skær tomaterne i tern, og snit salaten fint. Hak rødløg, og skær jalapeno chilien i skiver.
5. Skær quesadillas i trekanter, og anret dem på tallerkener eller på et fad.
6. Top quesadillas med salat, kylling, chili, tomat og løg, og servér straks.
TIP: Kan I bedst lide at samle selv, kan alt serveres i skåle, og I kan toppe jeres quesadillas med det, I bedst kan lide, ved bordet.
Kommentarer og forslag til opskriften