0

Quinoasalat med broccoli, granatæble, ristede kerner og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog quinoaen som anvist på emballagen og køl den lidt af. Del broccolien i fine buketter, skær stokken i små tern og damp begge dele i lidt letsaltet vand. Køl af under koldt vand og dryp godt af. Halver granatæblet og bank kernerne ud med en tung ske. Pil løget og hak det fint. Rist kernerne i en smule olie til de er let gyldne og dufter. Vend quinoa, broccoli, granatæble, løg, kerner, smuldret feta, saft af 2 klementiner, pesto, 3 spsk. olie, salt og peber godt sammen. Smag til og juster fugtigheden med klementinsaft og olie. Server salaten til fisk, kød eller fjerkræ.

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?