0
Quinoasalat med kylling, rødkål, rosenkål og grape

Quinoasalat med kylling, rødkål, rosenkål og grape

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  • Skyl quinoaen grundigt i en sigte, og kog den i rigeligt, letsaltet vand i ca. 20 min.
  • Krydr kyllingefileterne godt med salt og peber, og steg dem ved middelhøj varme i 5-7 minutter på hver side.
  • Fjern i mellemtiden de yderste blade fra rødkålen, del i kvarte og fjern stokken. Skær kålen så tyndt som muligt (brug evt. mandolinjern). Fjern stokkene fra rosenkålen og skær ligeledes disse i helt tynde skiver.
  • Pil løget og skær i tynde ringe.
  • Lad nu solsikkekerne stege med i et par minutter på panden sammen med kyllingebrysterne. Tilsæt evt. en lille smule olie.
  • Skær skallen af grapen og udnyt saften fra det frugtkød der måtte sidde tilbage i skallen, ved at presse det ned i en lille skål. Det skal bruges til dressing. Skær grapen i både sådan at du undgår de hvide lameller. Vend grapebådene i kålen sammen med løget. Det resterende stykke grape med lameller kan ligeledes presses, så saften udnyttes.
  • Bland en dressing af sennep, grapesaft, lidt olie, 1 tsk. sukker eller honning samt salt og peber. Vend olien godt i salaten.
  • Smag den færdigkogte quinoa til med olie, salt og peber, og vend godt i salaten
  • Anret quinoasalaten på tallerkner, drys med stegte solsikkekerner og servér kyllingebrystet herpå.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?