0

Quinoasalat med radiser, peberfrugt, feta, abrikoser og mandler

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom quinoa og fond i en kasserolle, kog det op og lad det simre 15 min. Hæld overskydende væde fra og lad quinoaen trække på eftervarmen i 5 min. Løsn den med en gaffel og lad den køle lidt af. Rist mandlerne i ovnen eller på en tør pande, køl dem af og hak dem groft. Snit løget i tynde både og rist dem i en smule olie til de er let gyldne. Kom 2 spsk. balsamico ved og lad det koge ind om løgene. Trim radiserne og skær dem i skiver. Rens peberfrugten og snit den i små tern. Klip abrikoserne i tern eller striml med en god saks. Vend quinoa, løg, abrikoser, mandler og citronskal sammen med olie, citronsaft, salt og peber. Vend så radiser, peberfrugt og gerne grofthakket persille i med løse tag og smag til med citron, salt og peber. Anret og server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?