0

Quinoasalat med squash, majs, sorte bønner og feta (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Læg de hele majskolber i vand 20 min. og grill dem under ovngrillen eller på en grillpande til yderbladene er sorte og kernerne møre. Fjern blade og tråde og skær kernerne af kolberne med skarp kniv. Kog vandet op med tacokrydderiet, kom quinoaen ved og lad det simre ved middel lav varme til al vandet er optaget og quinoaen mør. Riv imens squashen groft og snit forårsløgene fint. Rør majs, den varme quinoa, squash, forårsløg, drænede bønner (kan udelades), chili og lidt olie sammen i en skål og smag til med citronsaft, salt og peber. Anret salaten i et lavt fad og drys med feta. Server til fisk, kød eller fjerkræ - gerne af mexicansk karakter.

Kommentarer og forslag til opskriften