0

Rå gulerodssuppe med cherrytomat-avokado-peberfrugtsalsa (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom revne gulerødder, tahin, paprika, 2 spsk. citronsaft, salt og peber i en blender og kør det til en helt glat og cremet suppe. Smag til med tabasco, citronsaft, salt og peber og lad suppen trække på køl 1 time inden servering. Befri imens avokadoen for skal og sten og rens peberfrugten. Skær avokadokød, peberfrugt og cherrytomater i fine små tern. Snit forårsløget i tynde skiver og hak hvidløget helt fint. Vend det hele sammen med 1 spsk. citronsaft, olivenolie, salt, peber og gerne grofthakket koriander eller basilikum. Smag til og lad salsaen trække på køkkenbordet til suppen er klar. Server suppen i skåle toppet med 1-2 spsk. salsa - giv den som den er med groft brød til eller med fx grillede kyllingespyd, krydrede kofta eller ristede tigerrejer til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?