0

Rå rødbedesalat med kirsebær, mascarpone, valnødder og honning (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær toppen af rødbederne, skyl dem godt og snit dem i mundrette bidder. Skræl rødbederne og skær dem i papirstynde skiver - det gøres nemmest med et mandolinjern. Halver kirsebærrene og fjern stenene. Rist valnøddekernerne gyldne på en tør pande. Vend rødbeder og rødbedeblade/stængler med 2 spsk. olie, balsamico, salt og peber og anret det på et flot lavt fad. Sæt masacrponen på i små klatter med en teske og drys med kirsebær og valnødder. Dryp med honning og lidt ekstra olie og krydr let med salt og peber. Server straks til fx vildt, gris, and, kalv eller laks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?