0

Råstegte kartoffeltern med blomkål, kapers og æble (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne godt, skær dem i tern på godt 1 cm3 og del blomkålen i små buketter. Smelt smørret på en pande og rist kartoffelternene 8-10 min. til de er gyldne, men knap møre. Skær imens æblerne i tern og hak løget fint. Kom blomkålsbuketterne ned til kartoflerne og krydr med salt og peber. Rist videre til kartoflerne er møre - blomkålen bør stadig have et sprødt bid - og kom det hele op i en skål. Vend æbler, løg, kapers, olie, saft af en ½ lime, salt, peber og evt. persille. Lad det trække et øjeblik, smag til med limesaft, salt og peber og server som tilbehør til hvid fisk, fjerkræ eller gris.

Kommentarer og forslag til opskriften