0

Rabarber-abrikoscrumble med honning og havregryn (6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Trim rabarberne og snit dem i 1 cm brede stykker. Kom dem i en kasserolle med honning og ½ dl vand, varm det langsomt op og lad det simre sagte til rabarberne lige mørner, men ikke koger ud. Halver abrikoserne, fjern stenene og skær kødet i tern. Tag rabarberne af varmen, vend abrikoser og revet muskatnød deri og hæld blandingen over i en passende tærteform. Smuldr mel, sukker, havregryn og smør sammen mellem fingrene til det er ensartet og fordel det jævnt over frugten. Drys med en smule sukker og bag ved 175 grader i ca. 30 min. til crumblen er gylden og sprød og frugten bobler i kanten. Server lun med vanilleis, kold cremefraiche eller flødeskum til.

Kommentarer og forslag til opskriften