0

Rabarber-jordbærkage med hasselnøddelåg (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens rabarberne og snit dem i 1 cm brede stykker. Smelt smør, 25 g sukker og vanillesukker i en gryde, kom rabarberne ved og lad det simre 5 min. Rens imens jordbærrene og skær dem i kvarte. Vend dem i rabarberne, lad det simre 1 min. og hæld frugten i en lille smurt tærteform. Blend hasselnødderne fint og rør med det resterende sukker og æggeblommerne. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i nøddeblandingen. Fordel nøddemassen henover frugten og bag ved 200 grader i ca. 15 min. Server med iskold flødeskum eller vanilleis.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?