0

Rabarbertiramisu med Cointreau og hvid chokoladedrys (4-6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rens rabarberne og snit stænglerne i skiver. Flæk vanillestangen, skrab kornene ud og vend begge dele med rabarber og 150 g sukker. Bred dem ud i et lavt ildfast fad, dæk fadet løst til med stanniol og bag rabarberne ved 150 grader i 30 min. Vend godt rundt i kompotten og bag så yderligere 15 min. til rabarberne er møre. Lad kompotten køle ned. Pisk imens æggeblommer og 120 g sukker hvidt og skummende. Kom mascarponen ved og pisk videre til en fin og blød creme. Pisk fløden stiv i en anden skål og vend det i mascarponecremen. Læg savoiardikagerne i ét lag i et passende fad og dryp Cointreauen over. Fordel et passende lag rabarberkompot ovenpå og top med mascarponecremen. Dæk fadet til og stil det på køl mindst 2 timer. Riv hvid chokolade henover lige inden servering og pynt fx med frisk mynte, frysetørrede hindbær eller lidt lakridspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?