0
Ragù bolognese med spaghetti, parmesan og basilikum

Ragù bolognese med spaghetti, parmesan og basilikum

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
15 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
Ragù Bolognese
1 min.
Varm heat-retten op på en af følgende 2 måder

 

Microbølgeovn:

Løsn og let på låget til bøtten, og opvarm retten i en mikrobølgeovn:

Bøtte til 1 person: 2-3 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 2 personer: 3-4 min. ved 8-1000 W

Bøtte til 3 personer: 4-5 min. ved 8-1000 W

Bøtter (2+2) til 4 personer: 6-8 min. ved 8-1000 W

Fif:
Rør evt. rundt i indholdet et par gange undervejs så går det hurtigere og varmen bliver mere jævnt fordelt.

Bemærk: 
Tidsangivelserne er vejledende da output varierer en del fra mikrobølgeovn til microbølgeovn - prøv dig frem, og vær forsigtig med at varme for længe ad gangen.

VIGTIGT: Bemærk at bøtten IKKE kan varmes i almindelig ovn!

Gryde:
Skrab bøttens indhold over i en tykbundet gryde med en lille smule vand i bunden. Varm det op til kogepunktet mens du rører i det med jævne mellemrum. Lad retten koge igennem i 2-3 minutter 
til den er gennemvarm.

spaghetti
2 min.
Spaghetti

Kog pastaen efter anvisning på pakken. Kom den kogte pasta i en sigte eller dørslag, og vend med 1 tsk olivenolie pr. person

 

15 min.
Anretning

Som vist på billedet med plukket basilikum på toppen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Næringsindhold pr. person:

Energi:
4000 kjl/956 kcal
Fedt:
28 g
heraf mættede fedtsyrer:
10,9 g
Kulhydrat:
130 g
heraf sukkerarter:
6,01 g
Kostfibre:
5,52 g
Protein:
38,7 g