0
Ragú på oksebryst med grønne bønner, oregano, parmesan & ravioli

Ragú på oksebryst med grønne bønner, oregano, parmesan & ravioli

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Italiensk

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

sousvide tilberedt oksebryst i ternfrisk oreganoskalotteløghvidløgflåede og hakkede tomater
0 min.
Ragú på oksebryst:

Pil og hak løg og hvidløg fint. Sauter begge dele i en gryde i god olivenolie, uden at det tager farve. Kom plukket og hakket oregano på (gem lidt til pynt). Kom flåede tomater i gryden, og lad saucen koge ind i et par minutter. Åbn posen med kød, og skrab al fonden fra kødet ned i sovsen. Del kødet i mindre stykker, og kog det ind med tomatsovsen i 5 min. Smag til med salt & peber.

grønne bønner
10 min.
Grønne bønner:

Nip bønnerne, og kog dem i 8-10 min. i letsaltet vand.

ravioli med spinat og ricottaparmigiano reggiano (Parmesan)
15 min.
Ravioli:
Kog ravioli i rigeligt saltet vand i 3-4 min. Dræn vandet fra, og vend pastaen med en klump smør og revet parmesan (brug 2/3 her). Vend nu med ragú'en.
parmigiano reggiano (Parmesan)frisk oregano
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet. Riv det sidste parmesan over de kogte bønner,  og pynt med lidt frisk oregano. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.